Grundfos pumper

Grundfos pumper. Vi utfører service og salg på Grundfos pumper og trykkøkningsanlegg. Vannpumpe, sirkulasjonspumpe, spillvannspumpe, overvannspumpe.

Grundfos er blant verdens ledende pumpe produsenter. Grundfos har energieffektive løsninger for vannpumper, sirkulasjonspumper, spillvannspumper, overvannspumper og trykkøkninganlegg.

Vi tilbyr reparasjon, service og installasjon av alle Grundfos sine pumpetyper og trykkøkningsanlegg. De fleste erstatningsprodukter er på lager og gjør at vi raskt kan få utført alle typer reparasjoner.

Grundfos  pumper Sirkulasjonspumper Magna 3  Grundfos Trykkøkningsanlegg CMV

Sirkulasjonspumper for varme og kjøling, grunnvannspumper, spillvannspumper, overvannspumper, pumper for vannforsyning og trykkøkningsanlegg.

Grundfos pumper, service på pumpeanlegg

Komplette pumpeinstallasjoner for spillvann, grunnvann, overvann, automatikkstyringer, serviceavtaler og konsulentbistand.

Vi har 24 timers døgnservice med 4 operative og velutstyrte servicebiler. Vi har fagkompetanse innen rørlegger, elektriker, automasjon og sveisearbeid.

Vi i Oslo Pumpeservice bestreber oss for å ha et godt og varig kundeforhold med våre kunder, som er basert på kompetanse, pålitelighet og tillit.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring og tilstandsrapport!
Døgnbetjent Servicetelefon 22 65 14 00 / 64 96 36 00

 

 

Share