Intec pumper

Intec Pumper er en av våre samarbeidspartnere. Vi utfører service og installasjon av alle Intec pumper, Tsurumi pumper og pumpestasjoner hele døgnet.

Ved behov for nye deler eller Intec pumper, har vi det lett tilgjengelig og du slipper ventetid. Alle typer anlegg og produkter som Intec pumper til vannforsyning, grunnvann, avløp, varme og kjøle anlegg.

Intec Tsurumi OM(A) grunnvanspumper
Intec Lensepumper
Intec Lensepumper LSC 4

Pumper til grunnvann: Nedsenkbare lensepumper, grunnvannspumper med og uten automatisk nivåkontroll. Tsurumi og Intec pumper for montering i kjellere, tømming av bassenger, montering i servantpumpekummer, infiltrasjonsanlegg m.m.

Pumper til vannforsyning: Sentrifugalpumper for trykkøkning/vannforsyning til private, industri og kommuner m.m. Vertikale og horisontale flertrinnspumper.

Pumper til avløp: Nedsenkbare for montering i kloakk/avløpspumpestasjoner, lensing av septiktanker osv. Tørroppstilte pumper og pumpestasjoner.

Pumper til varme og kjøling: Tørrløper In-line, Våtløper In-line, normerte pumper, små sentrifugalpumper.

Vi har 24 timers døgnservice med 4 operative og velutstyrte servicebiler. Vi har fagkompetanse innen rørlegger, elektriker, automasjon og sveisearbeid.

Vi i Oslo Pumpeservice bestreber oss for å ha et godt og varig kundeforhold med våre kunder, som er basert på kompetanse, pålitelighet og tillit.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring og tilstandsrapport!
Døgnbetjent Servicetelefon 22 65 14 00