Saniflo pumper

Saniflo pumper, kvernpumper, klosettpumper og pumpestasjoner. Saniflo pumper passer til bruk i både boliger og næringsbygg.
Service og salg av pumper tlf. 22 65 14 00.

Saniflo pumper er kraftige med sine pumpestasjoner, som gjør det mulig å pumpe bort avløpsvann fra et helt hus eller et offentlig sted. Visse modeller er ustyrt med et findelingssystem som gjør det mulig å pumpe bort kloakkvannet, selv med en begrenset diameter (50 mm).

Husholdningspumpene kan brukes til å pumpe ut avløpsvann fra kjøkken, bad og vaskerom.

Saniflo pumper og  pumpestasjon til hus og hytter

Saniflo pumper merke Sanicubic 1 er en kraftig pumpestasjon dimmensjonert for en privat bolig eller hytte. Den har en 1500W kvernpumpe som kverner og pumper bort alt avløpsvann fra både toaletter, bad, kjøkken og vaskerom.

Denne er spesielt egnet for innredning av hele hybelleiligheter i kjeller, tilbygg eller tilkobling av offentlig avløp på hytter, hvor større pumpestasjoner vil være overdimmensjonert. Det lave aktiveringsnivået på kun 13,5cm over gulvnivå gjør at pumpestasjonen Sanicubic 1 kan brukes på samme nivå som toalettett. Har kapasitet til å løfte vannet 11 meter vertikalt.

En tilpasningsbar klosettpumpe kan plasseres bak alle standardtoaletter med horisontal utgang. Pumpekapasiteten gjør det mulig å montere toaletter der du ønsker. Noen modeller kan også pumpe bort vannet fra vask, dusj og bidé.

Saniflo klosettpumpe til leilighet, restaurant mmSaniflo pumper Sanibest Pro er en kraftige klosettpumper med svært høy ytelse.

Disse klosettpumpenene anbefales til alle som ønsker å montere et toalett i en utleieleilighet, feriebolig, restauranter eller andre offentlige steder.

Saniflo Sanibest Pro har stor pumpeytelse og gjør det mulig å pumpe ut vann helt opptil 7 meter vertikalt eller 110 meter horisontalt i et rør med en diameter på 22 til 32 mm.

Saniflo kvernepumpe til dusj, toalett og vask

Kvernpumpen Saniflo SANIACCESS® 3 kverner og pumper bort avløpsvann fra et tradisjonellt toalett, servant og dusj inntil 5 m vertikalt eller 100 m horisontalt.

Enkel installasjon uten store inngrep.Utløpsrøret er kun i 22mm 32mm.

Kvernpumpen SANIACCESS® 3 har gjennom en enkel inspeksjonsluke tilgang til knivene uten å demontere toalettet eller rør opplegget.

Vi har 24 timers døgnservice med 4 operative og velutstyrte servicebiler. Vi har fagkompetanse innen rørlegger, elektriker, automasjon og sveisearbeid.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring og tilstandsrapport!
Døgnbetjent Servicetelefon 22 65 14 00