Oslo Pumpeservice

Oslo Pumpeservice tilbyr døgnbetjent service og 35 års erfaring innen service og installasjon av pumper. Service på alle typer pumper og pumpeinstallasjoner.

Vi tilbyr salg, pumpeservice, vedlikehold og rehabilitering av alle typer pumper for næringsbygg, industri, private boliger, bygg og anlegg.

Vi i Oslo Pumpeservice tilbyr salg og service på sirkulasjonspumper for varme og kjøling, grunnvannspumper, spillvannspumper, overvannspumper,pumper for vannforsyning og trykkøkningsanlegg. Komplette pumpeinstallasjoner for spillvann, grunnvann, overvann, automatikkstyringer, serviceavtaler og konsulentbistand.

Vår styrke er at vi kan tilby rask løsning på reparasjon eller utskifting uansett pumpefabrikat.

Vi forhandler de fleste pumpefabrikanter og har tilgang til erstatningsprodukter og dokumentasjon slik at våre kunder får den beste løsningen, og som vil passe inn i eksisterende anlegg.

Vi har 24 timers døgnservice med 4 operative og velutstyrte servicebiler. Vi har fagkompetanse innen rørlegger, elektriker, automasjon og sveisearbeid.

Vi i Oslo Pumpeservice bestreber oss for å ha et godt og varig kundeforhold med våre kunder, som er basert på kompetanse, pålitelighet og tillit.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring og tilstandsrapport!
Døgnbetjent Servicetelefon 22 65 14 00 / 64 96 36 00