Brønnpumper til vannforsyning

Service og salg av alle typer brønnpumper til vannforsyning!

Oslo Pumpeservice leverer alt innen brønnpumper. Døgnservice og hurtig installasjon av brønnpumper fra Flygt, Grundfos, Intec, ABS Sulzer, Wilo, Smedegaard m.m.

Brønnpumpe til vannforsyning Jet Pumpe Oslo Pumpeservice Brønnpumper og utstyr leveres utfra kapasitet og behov både til store og små vannforsyningsanlegg i Oslo og omegn.

Jet-pumpe er en liten brønnpumpe med lang levetid og meget driftsikker. Bruksområder er private boliger, hager og hytter. Passer også til mindre vannforsyningsanlegg hvor den kan brukes sammen med trykkregulering og trykktank.

Borehullspumpe brønnpumpe til vannforsyning Oslo PumpeserviceEn nedsenkbar borehullspumpe er et annet alternativ for brønnpumper. Den trykker vannet oppover i stedet for å suge, og krever mindre energi for å få riktig trykk.

Borehullspumpene blir levert med tilbakeslagsventil. Denne løsningen med trykktank og styring er den beste, mest driftsikre og økonomiske løsningen.

Vi har 24 timers døgnservice med 4 operative og velutstyrte servicebiler. Vi har fagkompetanse innen rørlegger, elektriker, automasjon og sveisearbeid.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring og tilstandsrapport!
Døgnbetjent Servicetelefon 22 65 14 00 / 64 96 36 00.